Our Schedule
Copyright  © 2014 Thomas Training Consultants









































































    The American Heart Association strongly promotes knowledge and proficiency in all AHA courses and has
    developed instructional materials for this purpose.  Use of these materials in an educational course does not
    represent course sponsorship by the AHA. Any fees charged for such a course, except for a portion of fees
    needed for AHA course materials, do not represent income to the AHA.
.
Offering professional workforce training solutions since 1997.
Schedule is updated frequently - * Please refresh this page to see the most current class schedule. *
Click here to register for a class
AUGUST 2018
Saturday
August 4, 2018
9:00 AM - 3:00 PM
First Aid /CPR AED
Auditorium
Must take both classes
Wednesday
August 8, 2018
8:00 AM - 2:00 PM
First Aid /CPR AED
(CLASS IS FULL)
On site training
(Youngstown)
 
Thursday
August 9, 2018
8:00 AM - 2:00 PM
First Aid /CPR AED
(CLASS IS FULL)
On site training
(Youngstown)
 
Friday
August 10, 2018
8:00 AM - 2:00 PM
First Aid /CPR AED
(CLASS IS FULL)
On site training
(Youngstown)
 
Sunday
August 12, 2018
1:00 PM - 4:30 PM
BLS Provider CPR
(CLASS IS FULL)
Auditorium
For Healthcare
Providers ONLY
Tuesday
August 1
4, 2018
9:00 AM - 3:00 PM
First Aid /CPR AED
(CLASS IS FULL)
Auditorium
 
Wednesday
August 15, 2018
5:00 PM - 8:30 PM
BLS Provider CPR
(CLASS IS FULL)
Auditorium
For Healthcare
Providers ONLY
Thursday
August 1
6, 2018
9:00 AM - 3:00 PM
First Aid /CPR AED
(CLASS IS FULL)
Auditorium
 
Friday
August 17, 2018
8:30 AM - 11:30 AM
First Aid
(CLASS IS FULL)
On site training
(Youngstown)
 
Sunday
August 19, 2018
1:00 PM - 4:30 PM
BLS Provider CPR
Auditorium
For Healthcare
Providers ONLY
Tuesday
August
21, 2018
9:00 AM - 3:00 PM
First Aid /CPR AED
(CLASS IS FULL)
Auditorium
 
Friday
August 24, 2018
8:30 AM - 11:30 AM
First Aid
(CLASS IS FULL)
On site training
(Niles)
 
Friday
August 24, 2018
9:00 AM - 3:00 PM
First Aid /CPR AED
(CLASS IS FULL)
Auditorium
 
Saturday
August 25, 2018
9:00 AM - 12:00 PM
9:00 AM - 3:00 PM
Child Abuse Prevention
Auditorium
3 Hr refresher course
6 Hr initial course
Click here to register for a class
SEPTEMBER 2018
Saturday
Sept 8, 2018
9:00 AM - 12:00 PM
9:00 AM - 3:00 PM
Communicable Diseases
Auditorium
3 Hr refresher course
6 Hr initial course
Saturday
Sept 8, 2018
10:00 AM - 1:00 PM
CPR / AED
Room 220A
 
Friday
Sept
14 , 2018
9:00 AM - 12:00 PM
9:00 AM - 3:00 PM
Communicable Diseases
(CLASS IS FULL)
Auditorium
3 Hr refresher course
6 Hr initial course
Wednesday
Sept 1
9, 2018
5:00 PM - 8:00 PM
First Aid
Auditorium
 
Friday
Sept
21 , 2018
9:00 AM - 3:00 PM
First Aid /CPR AED
(CLASS IS FULL)
Auditorium
 
Friday
Sept
21, 2018
9:00 AM - 12:00 PM
9:00 AM - 3:00 PM
Communicable Diseases
(CLASS IS FULL)
On site training
(
Boardman)
3 Hr refresher course
6 Hr initial course
Saturday
Sept
22, 2018
9:00 AM - 3:00 PM
First Aid /CPR AED
(Must take both classes)
Auditorium
 
Friday
Sept 2
8, 2018
9:00 AM - 3:00 PM
First Aid /CPR AED
(CLASS IS FULL)
Auditorium
 
Click here to register for a class
Southwoods Executive Centre ~ 100 DeBartolo Place ~ Suite 220A, Boardman, OH  ~  44512
                           Replacement of Training Forms and/or Cards
    We strongly encourage participants to make copies of their training forms for their personal records.  
    Please note that we do not keep copies of the original forms, but we can  reissue forms and / or cards
    for a fee of $25 per item.

    To request a replacement form or card, please email us your name, the class you took, and the date
    of  the class.  After verifying attendance, we will provide a new form or card that you can pick up at
    our  office.  We do not mail the replacement cards or forms - you must schedule a time to pick them
    up at our  office.  
Please note:
Anyone arriving more than 10 minutes late to a class will need to reschedule.